Vařil pro královnu i Eltona Johna. Teď si jde Petr Kunc pro michelinskou hvězdu26. 9. 2025 9:30 • Michaela Hofmanová, Radek Vebr
Večeře v Alcronu? Restaurant Week zve do hotelových restaurací za dobrou cenu22. 9. 2025 13:20 • Michaela Hofmanová
Může fungovat kuchyně o dvou šéfkuchařích? V pražské restauraci to zkusili12. 9. 2025 9:30 • Michaela Hofmanová, Radek Vebr
Rád vařím s tím, čeho se jiní kuchaři bojí, říká Radek Kašpárek31. 8. 2025 13:00 • Michaela Hofmanová
Na ohni uvaříte nejen guláš. Legendární kuchař radí, co je klíčem k úspěchu23. 8. 2025 13:00 • Anna Grosmanová
Gastro může být i mejdan s číšníky v latexu. Heneš servíruje nenucenost a divočinu16. 8. 2025 13:00 • Michaela Hofmanová
Trendy kavárny nabízí nitro a matchu. Cappuccino ale zůstává jednička9. 8. 2025 13:00 • Michaela Hofmanová
Nepoznal gorgonzolu, dnes má šéfkuchař Tomáš Černý italskou kuchyni v malíku2. 8. 2025 13:00 • Michaela Hofmanová
Tři michelinské hvězdy dostal Hartwig už po půl roce. Vaří guláš i mléčnou rýži26. 7. 2025 13:30 • Michaela Hofmanová
Z učňáku ho chtěli vyhodit, teď Otto Vašák vede jednu z nejlepších restaurací u nás20. 7. 2025 9:30 • Michaela Hofmanová, Radek Vebr
Šéfkuchař Štangl vybudoval Esku, vaří z netřesků a aspiruje na Michelina 28. 6. 2025 9:30 • Michaela Hofmanová, Radek Vebr