Hlavní obsah

Ještě jednou budete blízko sebe a letíte! Tom Cruise sprostě vynadal štábu

Tom Cruise hrubě vyhuboval podřízeným, byli moc blízko.Video: The Sun

 

Reklama

Vynadání od šéfa za nedodržení opatření je nepříjemné. Tom Cruise je ale úplně jiný kalibr. Ve středu unikla nahrávka plná sprostých slov a výhrůžek. Dva členové štábu Mission: Impossible byli moc u sebe a to Cruisovi vadilo.

Článek

Americký producent a herec Tom Cruise, hlavní tvář populárního akčního špionážního filmu, se už na place s ničím nepáře. Sedmé pokračování jeho Mission: Impossible má na stříbrných plátnech zazářit příští listopad, ale pandemie už natáčení přerušila nejméně jednou v únoru v Benátkách. A Tom Cruise už nehodlá riskovat.

Osmapadesátiletý hollywoodský idol teď točí v Londýně. Roušky při práci bere jako samozřejmost, z vlastních peněz v přepočtu asi za 14,5 milionu korun už dokonce pronajal i starou výletní loď, aby se v ní herci i celý štáb mohli izolovat, píše server CNN. Opatrnému přístupu herce a producenta filmu ale nešli naproti dva jeho zaměstnanci, které načapal stojící u sebe blíž než na dva metry.

Vyhazov a odpovědnost. Omluvy jídlo nezaplatí

„Vytváříme tisíce pracovních míst, vy ho*ada. Už nikdy to nechci vidět! Nikdy! A jestli to nedodržíte, máte padáka. A pokud to uvidím znovu, tak ku*va mizíte. A jestli to udělá kdokoliv z tohohle štábu, šmytec! Ty taky! I ty! A ty taky!“ řve rozlícený Cruise na podřízené ve skryté audionahrávce, kterou ve středu zveřejnil britský deník The Sun.

Tom Cruise sprostými slovy nešetřil. Omluvy si prý oba členové štábu mohou nechat pro lidi, co přišli o své domovy. Nezapomněl ale členům štábu důrazně připomenout třeba ani to, že na ně spoléhají i další zaměstnanci Hollywoodu, kteří se vrátili do práce jenom kvůli natáčení, a tak je jejich odpovědností opatření proti šíření nákazy koronavirem dodržovat.

Reklama

Doporučované