Hlavní obsah

James Blunt, nebo Cunt? Zpěvák nabízí fanouškům, že si změní jméno

Foto: Profimedia.cz

„Máte možnost mi absolutně zk**vit život,“ zve James Blunt internet.

Britský zpěvák James Blunt ve videu na sociální síti X slíbil, že pokud se jeho album Back to Bedlam znovu stane nejposlouchanějším, změní si jméno. Zopakuje se příběh podobný letu AirBaltic, který Češi pojmenovali Kunda?

Článek

Album britského zpěváka Jamese Blunta Back to Bedlam vyšlo 11. října v roce 2004 a stalo se nejprodávanější deskou ve Velké Británii díky hitům, jako je You’re Beautiful nebo Goodbye My Lover. Tehdy třicetiletého Jamese Blunta proslavilo po celém světě, zpěvák si nadělal mnoho fanoušků, ale také spoustu nepřátel, lidí, kteří jeho hudbu nemohli vystát.

Znovuvydání tohoto alba se umělec rozhodl propagovat nečekaným způsobem. V krátkém videu na síti X vtipkoval, že díky Back to Bedlam je bohatý už 20 let, a tak se chce odvděčit svému publiku. Pokud obsadí první příčku, co se týče poslechovosti, změní si jméno na návrh s nejvíce lajky pod jeho příspěvkem.

„Máte možnost mi absolutně zk**vit život,“ říká Blunt ve videu. „Za dobu mé kariéry mě nazývali různými jmény: nejvíce nenáviděný muž v pop music, James Beige, James Cunt. Není pochyb, že tohle je nejdůležitější demokratický moment roku.“

V současnosti vyhrávají komentáře jako „Jimmy Savile“, „Blames Junt“ nebo „Blunty McBluntface“. Ve čtvrtek, den po zveřejnění videa, už dosahuje 2,2 milionu zhlédnutí, 19 tisíc lajků a 14 tisíc návrhů na nové jméno pro populárního zpěváka.

Související témata:
James Blunt

Doporučované