Hlavní obsah

„Dám mu práci v administrativě,“ řekl Trump o Muskovi. Ten je „ochoten sloužit“

Foto: Kathy Hutchins, Shutterstock.com

Americký podnikatel Elon Musk.

Technologický miliardář Elon Musk vyjádřil oficiální podporu Donaldu Trumpovi do podzimního prezidentského klání – a Trump mu sympatie oplácí. Agentuře Reuters řekl, že by Muskovi dal práci ve své administrativě.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Pokud bývalý americký prezident Donald Trump zvítězí v listopadovém prezidentském klání, chce dát práci ve své administrativě Elonu Muskovi.

V rozhovoru pro Reuters dal republikánský kandidát této variantě palec nahoru. Agentura se jej tázala, zda by Muska jmenoval do poradní funkce nebo do kabinetu. „Je to velmi chytrý člověk. Určitě bych to udělal, kdyby to udělal on, určitě bych to udělal. Je to geniální člověk,“ adoroval podnikatele Trump.

Technologický miliardář Musk o několik hodin později zveřejnil na své sociální síti X obrázek vytvořený umělou inteligencí, na němž stojí na pódiu a za ním jsou americké vlajky, s popiskem: „Jsem ochoten sloužit.“

Musk, který se v posledních měsících hlásí ke stále konzervativnějším názorům, Trumpa minulý měsíc oficiálně podpořil a minulý týden s ním na své sociální síti X vedl rozhovor.

Související témata:

Doporučované