Hlavní obsah

Záhady Josefa Klímy: Sama na pět dětí, tři trpí nevyléčitelnou nemocí. Advokát a úplatek. A glosy Lipa a Pánka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Záhady Josefa Klímy z 18. 8. 2019: Sama na pět dětí, tři trpí nevyléčitelnou nemocí. Advokát a úplatek. A glosy Šimona Pánka a rapera Lipa.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Další díl pořadu, který připravuje tým novinářů kolem Josefa Klímy. Příběhy podvodů, neetického jednání, pohnuté lidské osudy i dosud neznámé okolnosti historických událostí.

Článek

Advokát chtěl po své klientce 100 tisíc korun za to, že nechá zmizet její policejní spis. Jak se podnikatelka zachovala, co následovalo a kdo všechno je do kauzy z Olomouce namočený? Zjišťovala reportérka Marcela Sobotková.

„Vždycky, když volám na onkologii a na výsledky magnetické rezonance, tak jsem z toho hrozně vynervovaná a hrozně se bojím. Že mi řeknou špatné zprávy. Nebo že mi řeknou – okamžitě přijeďte, musíme operovat." Toto jsou slova ženy, která je sama na pět dětí. Tři z nich trpí nevyléčitelnou nemocí. O jejím životě natáčela Petra Majerová.

V aktuálním vydání pořadu Záhady Josefa Klímy nechybějí ani tradiční glosy. Hudebník Lipo se zamyslel nad tím, zda a jak gayové a lesby ohrožují tradiční hodnoty. A šéf humanitární organizace Člověk v tísni Šimon Pánek dospěl k závěru, že boj se suchem nevyhrajeme bez změny myšlení.

Záhady Josefa Klímy vysílá Televizi Seznam v premiéře každou neděli od 21:15.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A můžete nás sledovat také na Facebooku.

Reklama

Doporučované