Článek
Anna Grosmanová toho stihla už opravdu hodně. Všechny projekty, do kterých se pustila, přitom spojuje jedno - skvělé jídlo, jež je vařené s láskou a z chytře vybraných surovin.
Anička se při psaní blogu „provařila“ přes známou českou kuchařku Marie Janků-Sandtnerové, poradit si musela s žabími stehýnky i brzlíky. Díky těmto zkušenostem se ale dostala do kulinářské komunity i mezi lidi, které zajímal takzvaný slow food.
Další díly pořadu #ZDAVUVEN:
Šikovná kuchařka i podnikatelka pak uvedla na trh bylinné sirupy Divoženka, vývary Silák a podílí se i na projektu Záhony pro školky, v rámci něhož učí děti, jak a kde vzniká ovoce a zelenina, které většinou znají jen ze supermarketů.
Jak se ženám podniká v gastronomii a jak se věnovat více projektům zároveň, se dozvíte v úvodním videu.
Nové díly magazínu #ZDAVUVEN můžete v premiéře sledovat vždy v úterý od 20:00 na celoplošné Televizi Seznam.
Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.