Hlavní obsah

Tak končí devadesátky. Tančili jsme s Terezou Pergnerovou na Kelly Family

Elitní komentátor Jindřich Šídlo vzpomíná s Terezou Pergnerovou, co prožiil v 90. letech.Video: Jindřich Šídlo

 

Reklama

Byla možná největší televizní hvězdou 90. let. O čtvrt století později na to Tereza Pergnerová vzpomíná ve speciálním díle Šťastného pondělí.

Článek

Tereze Pergnerové nebylo ještě ani dvacet, když jí startující televize Nova nabídla moderování nedělní hitparády pro mladé Eso. Poprvé se na obrazovce objevila 6. února 1994.

O měsíc později z ní byla prvotřídní celebrita. Eso moderovala čtyři roky, poté si prošla jistými osobními problémy, dokázala se ale v roce 2005 vrátit ve velkém stylu v první tuzemské reality show VyVolení na TV Prima.

Dnes o tom všem hovoří s pozoruhodným nadhledem. A nezdráhá se odpovědět ani na otázku mířící k nejtemnějším tónům 90. let: Jakou osobní odpovědnost cítí za popularitu skupiny Kelly Family v Česku?

Podívejte se nahoře v článku na unikátní rozhovor Jindřicha Šídla s Terezou Pergnerovou, který vznikl při oslavě pěti let existence satirického pořadu Šťastné pondělí v pražském divadle X 10.

Šťastné pondělí najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý satirický pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde.

Reklama

Doporučované