Hlavní obsah

Krajské volby

Konečné výsledky voleb v ČR
Sečteno 100 %
Výsledky voleb
StranaHlasy
ANO
842 947
ODS
140 544
KDU+ODS+TOP 09
131 058
STAN
130 347
Piráti
85 169

Volby do Senátu

Výsledky 1. kola voleb
Sečteno 100 %
Výsledky voleb

Opilý Limberský skončil po hokeji na záchytce. V O2 areně přeskakoval turnikety

Foto: Profimedia.cz

Bývalý fotbalista David Limberský na ilustračním snímku.

Během čtvrtfinále hokejového mistrovství světa museli pořadatelé zavolat do O2 areny policii. Důvodem byl opilý David Limberský, který tam přeskakoval turnikety. Bývalý fotbalista mluví o nedorozumění, skončil ale na záchytce.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Bývalý fotbalista Viktorie Plzeň David Limberský se během hokejového utkání mezi Spojenými státy a Českem nepohodl s pořadateli O2 areny. Podle zjištění CNN Prima News se v hale choval nevhodně, na místo proto přijela policie, která ho vyvedla ven. Opilý Limberský se nicméně pokusil do haly vrátit, přeskočil proto turnikety.

„Proto musel být za použití donucovacích prostředků omezen na osobní svobodě. Jelikož byl pod vlivem alkoholu, nadýchal více než dvě promile, musel být následně převezen na protialkoholní záchytnou stanici,“ uvedl pro CNN Prima News policejní mluvčí Jan Daněk.

Podle Limberského šlo ale o nedorozumění. „Já jsem se chtěl vrátit, protože jsem měl platný lístek, ale oni řekli, že ne. Před O2 arenou mi řekli, že klidně můžu jít pryč. Ale cítil jsem, že jsem nic neudělal, tak jsem se chtěl vrátit. Na základě toho mě pak hned odvezli,“ vysvětloval redakci CNN Prima News svůj pohled na věc bývalý fotbalista.

Doporučované