Hlavní obsah

V hledišti v Lipsku. Co se dělo těsně před zápasem s Portugalskem a při něm

V hledišti stadionu v Lipsku. Třetí epizoda Nahrávek a nabíječek: Zuzana Hodková a Jindřich Šídlo na zápase Portugalsko–Česko.Video: Seznam Zprávy

Čeští fotbalisté prohráli ve svém úvodním zápase na Euru s Portugalskem 2:1. V hledišti v Lipsku byly tisíce Čechů, mezi nimi i zvláštní fotbaloví reportéři Seznam Zpráv Zuzana Hodková a Jindřich Šídlo.

Článek

Byla to fanouškovská euforie se smolným koncem. Čeští fotbalisté prohráli ve svém prvním zápase na Euru s favoritem skupiny 2:1, když rozhodující gól vstřelili Portugalci až v nastavení (Conceicao v 92. minutě).

V hledišti lipského stadionu to ale byla česká výhra. Tisíce příznivců národního týmu vyrazily z České republiky a povzbuzovaly tým trenéra Haška. Ve videu nahoře se podívejte na reportáž, kterou před zápasem cestou do Lipska a hlavně při něm natáčeli Zuzana Hodková a Jindřich Šídlo, reportéři Seznam Zpráv.

Zápas sice doprovázela bouřka a silný déšť, ale silnější byl zážitek v hledišti. Až na ty poslední minuty.

Další utkání čeká reprezentaci v sobotu od 15 hodin v Hamburku, kde se střetne s Gruzií – a budou u toho opět naši reportéři.

Nahrávky & Nabíječky III.

Foto: Seznam Zprávy

Zuzana Hodková a Jindřich Šídlo.

Jindřich Šídlo, autor satirického pořadu Šťastné pondělí, a moderátorka SZ Byznys Zuzana Hodková se opět vydávají po stopách české fotbalové reprezentace. Důvod je jasný: Euro 2024. 

Poté, co nejprve české fotbalisty sledovali v Lize národů, je v druhé řadě Nahrávek & Nabíječek doprovodili kvalifikací na šampionát. A je tu třetí řada: Jedeme na Euro do Německa.

Zápasy a především jejich zákulisí vám přiblíží v sérii netradičně pojatých videí.

Euro 2024

Již 17. mistrovství Evropy ve fotbale probíhá od 14. června do 14. července 2024 v Německu. Euro můžete sledovat také na Sport.cz.

Doporučované