Hlavní obsah

Co se dělo v Hamburku před zápasem s Gruzií

Na stadionu v Hamburku do vyčerpání fandili i reportéři Seznam Zpráv Zuzana Hodková a Jindřich Šídlo. S Gruzií to stačilo na remízu.Video: Seznam Zprávy

Kdo neskákal, není Čech. Do Hamburku dorazila početná skupina českých fanoušků, z plných sil fandili i Šídlo s Hodkovou, jenomže na tři body to nebylo. Abychom postoupili, v posledním zápase skupiny musíme porazit Turecko.

Článek

Přístav, HafenCity, Labská filharmonie… Hamburk je krásné město a v sobotu odpoledne naštěstí nezlobilo ani počasí. A tak si mohli reportéři Seznam Zpráv Zuzana Hodková s Jindřichem Šídlem naplno užít město i předzápasovou atmosféru. Co se týče fanoušků, síly byly ve městě i na stadionu vyrovnané, Hamburk byl tedy v sobotu odpoledne červeno-bílý.

Na hřišti si potom čeští fotbalisté vyzkoušeli, jaké to je být lepší a… nedávat góly. A co víc, jako první inkasovat! Fotbal umí být nespravedlivý, spravedlivý, určitě dramatický, dokonce i škodolibý. Nakonec jsme ještě mohli, po tom všem, i prohrát.

Nahrávky & Nabíječky III.

Foto: Seznam Zprávy

Zuzana Hodková a Jindřich Šídlo.

Jindřich Šídlo, autor satirického pořadu Šťastné pondělí, a moderátorka SZ Byznys Zuzana Hodková se opět vydávají po stopách české fotbalové reprezentace. Důvod je jasný: Euro 2024. 

Poté, co nejprve české fotbalisty sledovali v Lize národů, je v druhé řadě Nahrávek & Nabíječek doprovodili kvalifikací na šampionát. A je tu třetí řada: Jedeme na Euro do Německa.

Zápasy a především jejich zákulisí vám přiblíží v sérii netradičně pojatých videí.

Ale neprohráli jsme, nevyhráli jsme, s Gruzií jsme vyválčili jeden bod. Což, jak po zápase shrnula Zuzka Hodková, znamená jediné. Ve středu musíme porazit Turky.

„Dvakrát už jsme si na nich vylámali zuby. V letech 2008 a 2016 se to nepovedlo, takže znovu po osmi letech už by se to povést mohlo,“ zůstal optimistický Jindřich Šídlo.

Ve středu bude posádka Seznam Zpráv v Hamburku zpátky. Určitě během dne podá „zprávy z bojiště“ a večer pak poreferuje o vítězném tažení v bitvě s Turkem.

Věříte tomu?

Sledujte dále video sérii Nahrávky a Nabíječky.

Euro 2024

Již 17. mistrovství Evropy ve fotbale probíhá od 14. června do 14. července 2024 v Německu. Euro můžete sledovat také na Sport.cz.

Doporučované