Hlavní obsah

Na Euru začíná bitva o postup ze skupiny. Víme, jak to dopadne

Šídlo s Hodkovou do Hamburku raději nejeli. Ale videosérie Nahrávky a Nabíječky samozřejmě pokračuje.Video: Seznam Zprávy

Ve 21 hodin vypukne fotbalová bitva s Tureckem. Chceme-li postoupit do dalších bojů fotbalového Eura, musíme vyhrát. Zákulisní informace z obou táborů se právě teď nesmírně cení a SZ Zprávy našly agenta, který ví, co jiní nevědí.

Článek

Nenapadlo vás, že kde se objeví Šídlo s Hodkovou, nestojí fotbal za nic? Tak to nejste sami. Naštěstí dvojici reportérů Seznam Zpráv dostatek sebekritiky ani schopnost realistického zhodnocení svého působení v ochozech stadionů nechybí. Vyprovokovat české fotbalisty k heroickému výkonu v zápase roku se tedy rozhodli tím, že do Hamburku nepojedou.

Snad to pomůže.

Nahrávky & Nabíječky III.

Foto: Seznam Zprávy

Zuzana Hodková a Jindřich Šídlo.

Jindřich Šídlo, autor satirického pořadu Šťastné pondělí, a moderátorka SZ Byznys Zuzana Hodková se opět vydávají po stopách české fotbalové reprezentace. Důvod je jasný: Euro 2024. 

Poté, co nejprve české fotbalisty sledovali v Lize národů, je v druhé řadě Nahrávek & Nabíječek doprovodili kvalifikací na šampionát. A je tu třetí řada: Jedeme na Euro do Německa.

Zápasy a především jejich zákulisí vám přiblíží v sérii netradičně pojatých videí.

Namísto toho si na kafe sedli s někým, kdo má o českém i tureckém fotbale přehled jako málokdo. Gökmen Kore hrával nejvyšší českou fotbalovou soutěž za Zbrojovku Brno a samozřejmě toho úplně nejvíc nahrál v Turecku. Dnes v České republice pracuje jako fotbalový agent, což znamená, že dává tureckým klubům typy na hráče, kteří by potenciálně mohli fotbalovou radost rozdávat tam, kde Evropa hraničí a Asií. A také opačně, touží-li někdo z Čechů po angažmá v Turecku, měl by se, anebo jeho agent, znát s Gökmenem Korem.

„Kluky do Turecka lákají peníze a jejich manželky moře,“ směje se Kore ve videu na Zuzku Hodkovou, která motivaci krásnějších poloviček českých fotbalistů asi dokáže pochopit. Stejně tak ale Turci rádi navštěvují Prahu, kterou doslova milují. A tahle vzájemná náklonnost, projevující se zejména v čilém turistickém ruchu, bude bezpochyby trvat i po dnešním zápase. Bez ohledu na to, jak fotbalová bitva Čechů s Turky dopadne.

„A jak to tedy dopadne?“ ptá se Jindřich Šídlo toho, kdo má kvality českých i tureckých fotbalistů v malíčku?

Pokud to chcete vědět, pusťte si rychle video v úvodu tohoto článku.

Euro 2024

Již 17. mistrovství Evropy ve fotbale probíhá od 14. června do 14. července 2024 v Německu. Euro můžete sledovat také na Sport.cz.

Partnerem videosérie Nahrávky a Nabíječky je Hyundai.

Doporučované