Hlavní obsah

Krajské volby

Konečné výsledky voleb v ČR
Sečteno 100 %
Výsledky voleb
StranaHlasy
ANO
842 947
ODS
140 544
KDU+ODS+TOP 09
131 058
STAN
130 347
Piráti
85 169

Volby do Senátu

Výsledky 1. kola voleb
Sečteno 100 %
Výsledky voleb

Kam zmizeli Koller, Baroš, Rosický? Jak Češi uspějí na fotbalovém Euru

Nahrávky a nabíječky, tentokrát vyrážíme na Euro do Německa.Video: Seznam Zprávy

Dvojice reportérů Seznam Zpráv Zuzana Hodková a Jindřich Šídlo opět ve stopách fotbalové reprezentace. Tentokrát s ní vyrážejí na Euro.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Česká fotbalová reprezentace už za pár dní vstoupí zápasem proti Portugalsku do turnaje mistrovství Evropy. A protože se Euro hraje u sousedů, o to větší pozornost poutá.

Do Lipska, kde český tým sehraje svoje úvodní utkání, se podívají také reportéři Seznam Zpráv Zuzana Hodková a Jindřich Šídlo, kteří české fotbalisty provázejí už od kvalifikace v sérii videí Nahrávky a nabíječky.

V úvodním videu si pusťte další epizodu této série pro fotbalové příznivce.

Jejím hlavním hostem je nový kouč národního týmu Ivan Hašek. „Máme především dobrý tým,“ odpovídá v rozhovoru Hašek na otázku, zda jeho mančaftu nebudou chybět rozdíloví hráči, jako byli Jan Koller, Milan Baroš, Pavel Nedvěd či Tomáš Rosický.

Nahrávky & Nabíječky III.

Foto: Seznam Zprávy

Zuzana Hodková a Jindřich Šídlo.

Jindřich Šídlo, autor satirického pořadu Šťastné pondělí, a moderátorka SZ Byznys Zuzana Hodková se opět vydávají po stopách české fotbalové reprezentace. Důvod je jasný: Euro 2024. 

Poté, co nejprve české fotbalisty sledovali v Lize národů, je v druhé řadě Nahrávek & Nabíječek doprovodili kvalifikací na šampionát. A je tu třetí řada: Jedeme na Euro do Německa.

Zápasy a především jejich zákulisí vám přiblíží v sérii netradičně pojatých videí.

„Poznal jsem tenhle tým jako kluky, kteří půjdou na doraz. Mají charakter,“ přesvědčuje Hašek.

Zapomenuto je Belmondo (aféra, po níž byli z reprezentace vyřazeni tři hráči), teď se tým soustředí už na Cristiana Ronalda a jeho parťáky z Portugalska.

Ivan Hašek ale také v rozhovoru vysvětluje, že pro něj je cílem postoupit na mistrovství světa – tak skládá svůj současný tým. „Teď chceme samozřejmě uspět na Euru, cíl je postup ze skupiny, ale já za důležité považuji dostat se na světový šampionát.“

Sledujte další díly Nahrávek a nabíječek, unikátní videosérie z prostředí české fotbalové reprezentace.

Doporučované