Článek
Michaela Bratrychová spatřuje ve vitariánství, tedy stravování se raw stravou (česky syrovou nebo také živou), blahodárné účinky. Sama se tímto způsobem nejen stravuje, ale také vymýšlí nové recepty a postupy. „V raw food je toho ještě hodně neobjeveného, takže je to zábavné. Nejradši to předávám dál na kurzech,“ říká Bratrychová.
Od doby, co se stala vitariánkou, je také prý méně nemocná a cítí se energičtější. Ve studiu vyrobila čokolodové tartaletky, na jejichž výrobu budete potřebovat:
Korpus:
100 g mandlí
80 g kokosové mouky
20 g kakaa
220 g datlí
špetka soli
Marmeláda:
70 g malin
30 g agáve nebo medu
8 g / 1 lžíce psyllia
Krém:
1 avokádo
1 broskev
50 g agáve
špetka soli
špetka pepře
vanilka
150 g čokolády
Na postup výroby čokoládových tartaletek se podívejte v úvodním videu.
Pořad Rodinka sledujte každý všední den od 9:00 v celoplošné Televizi Seznam.
Jak ji naladit? Poradí praktický návod.