Článek
Příprava vánoční večeře. Kapr na pánvi, polévka v hrnci, cukroví v troubě. Taková představa stresuje řadu lidí už týdny před Vánocemi. A teď si představte jediný spotřebič, ve kterém se dají připravit všechna tato jídla, a to dokonce najednou. Profesionální kuchař Antonín Bradáč si nemůže parní troubu vynachválit. Uspoří podle něj čas, peníze i nervy.
Pokud by pro vás nové moderní spotřebiče byly krokem do neznámých vod, možností je pak navštěvovat kurzy, kde profesionálové učí, jak s jednotlivými spotřebiči zacházet. V nabídce bývají i kurzy vaření pokrmů ve stylu různých kuchyní světa. Těm teď vládnou především kuchyně asijské, jako například japonská, thajská či vietnamská.
Kam se na takové kurzy vydat? A jakou publikaci si pro nácvik s parní troubou pořídit? To si poslechněte v rozhovoru v úvodním videu.