Hlavní obsah

Profesionální kuchař: Parní trouba je skvělá investice, nahradí řadu spotřebičů

Profesionální kuchař Antonín Bradáč o parní troubě.

Hostem Ivany Navrátilové byl tentokrát profesionální kuchař Antonín Bradáč. Řeč byla o „zázraku” jménem parní trouba nebo o kurzech vaření.

Článek

Příprava vánoční večeře. Kapr na pánvi, polévka v hrnci, cukroví v troubě. Taková představa stresuje řadu lidí už týdny před Vánocemi. A teď si představte jediný spotřebič, ve kterém se dají připravit všechna tato jídla, a to dokonce najednou. Profesionální kuchař Antonín Bradáč si nemůže parní troubu vynachválit. Uspoří podle něj čas, peníze i nervy.

Pokud by pro vás nové moderní spotřebiče byly krokem do neznámých vod, možností je pak navštěvovat kurzy, kde profesionálové učí, jak s jednotlivými spotřebiči zacházet. V nabídce bývají i kurzy vaření pokrmů ve stylu různých kuchyní světa. Těm teď vládnou především kuchyně asijské, jako například japonská, thajská či vietnamská.

Kam se na takové kurzy vydat? A jakou publikaci si pro nácvik s parní troubou pořídit? To si poslechněte v rozhovoru v úvodním videu.

Doporučované