Článek
Jedním z nejtypičtějších pokrmů, které lze připravit na grilu, jsou hamburgery. Ty jsou nejlepší z telecího a hovězího masa, na své si ale mohou přijít i vegetariáni - výborně chutná i burger jen ze zeleniny.
Vraťme se ale k burgerům z masa. Nejlepší na přípravu je takzvané podplečí. Zároveň by maso mělo být jen z jednoho druhu. Hezkého tvaru dosáhnete pomocí tvořítka, třeba toho na linecké cukroví.
Důležitá je příprava. Všechnu zeleninu bychom měli mít nakrájenou ještě před tím, než dáme péci maso. Jinak by se mohlo při dlouhém čekání dodělat či vystydnout. Více rad, jak udělat správný burger, se dozvíte v úvodním videu.
Pořad Rodinka letní speciál sledujte každý všední den od 8:00 v celoplošné Televizi Seznam.
Jak ji naladit? Poradí praktický návod.