Hlavní obsah

Přemluv bábu se vrací. Klus, Mišík a další osobnosti přemlouvají v klipu juniory, aby šli volit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

V klipu vystupuje například zpěvák Tomáš Klus, malířka Léna Brauner nebo autorky blogu A Cup of Style (video: Tvoje Poprvé/premluvbabu/Save The Day . Vote).

 

Reklama

Kampaň připravená Institutem politického marketingu připomíná sedm let starý klip Přemluv bábu, v němž přemlouvali mladé lidi k volební účasti herci Martha Issová a Jiří Mádl.

Článek

Herci, zpěváci, blogerky, ale třeba i malířka či tatérka. Známé osobnosti opět přesvědčují mladé voliče, aby příští víkend přišli hlasovat ke sněmovním volbám.

Kampaň připravená Institutem politického marketingu připomíná sedm lety starý klip Přemluv bábu, v němž přemlouvali mladé lidi k volební účasti herci Martha Issová a Jiří Mádl.

Podívejte se na klip v jeho originální podobě:

Tvoje poprvé! Kampaň chce dostat mladé k volbámVideo: Klára Galová

Nynější tvůrci kampaně pro mladé však tuto inspiraci odmítají a říkají, že se spíše zhlédli v klipu Important, ve kterém loni vyzývaly světové celebrity Američany, aby se zúčastnili prezidentských voleb.

V klipu Tvoje poprvé vystupují mimo jiné zpěvák Adam Mišík či modelka Natálie Kotková. Zpěvák Tomáš Klus nebo tatérka Duhovka pak vzpomínají na své první volby. „České politické strany nevěnují mladým lidem v kampani pozornost, protože tato skupina chodí k volbám velmi málo a pro strany je tak zajímavější zaměřit se na starší lidi. Volby jsou ale i pro mladé, a proto jsme se rozhodli pozitivně motivovat generaci nejmladších voličů," říká spoluautorka projektu Alžběta Králová z Institutu politického marketingu.

Reklama

Doporučované