Hlavní obsah

Šťastné pondělí: Už víme, co čeká Mynáře i Ovčáčka

Jindřich Šídlo ví, co čeká Zemanovy spolupracovníky po prezidentově konci.Video: Šťastné pondělí, Seznam Zprávy, Profimedia.cz, ČTK, Youtube.com

 

Reklama

Miloš Zeman končí. A to zároveň znamená, že končí i jeho nejbližší spolupracovníci: Mynář, Ovčáček, Nejedlý a Kruliš. Co teď budou dělat? To vám řekneme ve Šťastném pondělí.

Článek

U Vratislava Mynáře se zdá, že se na poslední chvíli rozhodl odvézt z Hradu tolik memorabilií, že by z nich dokázal udělat soukromé muzeum. To by skutečně mohl udělat – pokud s ním však nebude mít vrchní státní zastupitelství jiné plány.

To u Jiřího Ovčáčka je situace mnohem jasnější. Některé velmi zajímavé firmy a instituce s pověstí, která je podobná týmu kolem prezidenta Zemana, už sondují potenciální dostupnost tohoto mediálního kouzelníka. A kdyby to nevyšlo, úřad práce je nakonec taky možnost.

A co Zemanův poručník z ruské ambasády Martin Nejedlý? Ten je pravděpodobně v nejsvízelnější situaci. Dřív bychom s naprostou jistotou prohlásili, že se po konci prezidentova mandátu vrátí zpátky do Ruska, ale nedávné události – a hlavně naprosto zpackaná mise tohoto agenta – nás donutily se opět zamyslet. A dospěli jsme k závěru, že to s ním bude ještě mnohem zajímavější.

Přečtěte si

Deset let prezidentství Miloše Zemana udržovalo ve veřejném prostoru neomluvitelné způsoby. Například jeho názory na ženy a společnost nebudou nikomu chybět.

Jaké další osudy čekají na nejbližší přátele Miloše Zemana? To zjistíte v podrobném rozboru v aktuálním díle.

Satirický pořad Šťastné pondělí vychází každé pondělí v osm hodin ráno na webu Seznam Zpráv. Vždy ten stejný den, tedy již dnes večer, si můžete poslechnout i nový Šťastný podcast, ve kterém se na témata tohoto dílu (a nejen na ně) podíváme ještě podrobněji.

V týdnu vás Václav Dolejší vezme na Křižovatku Anděl, kde se ptá lidí na aktuální problémy, které nás trápí. Každou sobotu pak čtěte Šťastné slovo, pravidelnou zábavnou glosu Jindřicha Šídla. A nezapomeňte nás také sledovat na našem facebooku, twitteruinstagramuSeznam Médiu, kde najdete ještě víc ze Šťastného pondělí.

Reklama

Doporučované