Hlavní obsah

Šťastné pondělí: Nerudová vs. Pavel. Kdo se nakonec utká s Babišem?

Jindřich Šídlo vám řekne, jak budou vypadat poslední dva měsíce kampaně.Video: Šťastné pondělí, Seznam Zprávy

 

Reklama

Přesně za dva měsíce budeme znát postupující do druhého prezidentského kola. S největší pravděpodobností to bude Andrej Babiš a vítěz semifinále Pavel vs. Nerudová.

Článek

Generál se sice v průzkumech drží na prvním místě a vždy se umisťuje ve finálové dvojce, ale zároveň v procentuálním zisku stagnuje. Oproti tomu Danushe během posledních týdnů podle modelů prudce vylétla a aktuálně je na dohled od postupových míst.

A tak nám tu vyvstává souboj – pomyslné semifinále – o to, který z těchto kandidátů se nakonec utká s Andrejem Babišem v druhém kole. A už teď víme, že úspěch bude záviset na dvou věcech – vzdorování kýblům špíny, které se budou kydat víc a víc, a schopnosti ukázat své nejsilnější stránky. Jenže ta druhá věc možná bude pro oba kandidáty trochu problém.

Co budou moct kandidáti ukázat a co naopak budou muset skrývat? A jaká je naše předpověď průběhu následujících dvou měsíců horké a superhorké fáze kampaně? To se dozvíte od Jindřicha Šídla v úvodním videu.

Mohlo by vás zajímat

Velké televizní prezidentské debaty se nekonají a ještě nějakou dobu konat nebudou. To je nám ve Šťastném pondělí líto. A tak jsme si místo smutnění prostě uspořádali vlastní.

Satirický pořad Šťastné pondělí vychází každé pondělí v osm hodin ráno na webu Seznam Zpráv. Vždy ten stejný den, tedy již dnes večer, si můžete poslechnout i nový Šťastný podcast, ve kterém se na témata tohoto dílu (a nejen na ně) podíváme ještě podrobněji.

V týdnu vás Václav Dolejší vezme na Křižovatku Anděl, kde se ptá lidí na aktuální problémy, které nás trápí. Každou sobotu pak čtěte Šťastné slovo, pravidelnou zábavnou glosu Jindřicha Šídla. A nezapomeňte nás také sledovat na našem facebooku, twitteruinstagramu, kde najdete ještě víc ze Šťastného pondělí.

Reklama

Doporučované