Hlavní obsah

Šťastné pondělí: Analýza finále kampaně. Poslední šance všechno pokazit

Jindřich Šídlo a jeho SWOT analýza favoritů volby.Video: Šťastné pondělí, Seznam Zprávy, Profimedia.cz, ČTK, Youtube.com

 

Reklama

Do prvního kola letošních prezidentských voleb zbývá už jen pár dnů. A to je pro Šťastné pondělí ideální čas naposledy zanalyzovat, kdo je zrovna pro vás ten ideální kandidát.

Článek

Stále ještě váháte, komu nakonec hodíte svůj hlas? My vám profily všech favoritů v posledním předvolebním dílu Šťastného pondělí shrneme tak jasně a přehledně, že se rozhodnete prakticky okamžitě.

V minulých volbách jsme totiž žádnou takovou analýzu neudělali a vyhrál Miloš Zeman. Ten už sice letos nekandiduje, ale nechceme nechat nic náhodě, protože jak se ukázalo v letech 2013 a 2018, pokazit se může úplně všechno.

Rozhodli jsme se postupovat podle ověřené korporátní poučky: „Když nevíš kudy kam, udělej SWOT analýzu“, tedy výčet silných stránek, slabých stránek, příležitostí a hrozeb.
Jindřich Šídlo

Díky naší analýze jsme identifikovali fantastickou příležitost, jak může Andrej Babiš uspět v debatách a díky tomu i ve volbách. Víme také, jaký největší problém v posledních dnech hrozí Danuši Nerudové nebo také jak Petr Pavel na poslední chvíli začal pracovat se svojí nejslabší stránkou. Vy to můžete vědět také, stačí si zapnout úvodní video.

Satirický pořad Šťastné pondělí vychází každé pondělí v osm hodin ráno na webu Seznam Zpráv. Vždy ten stejný den, tedy již dnes večer, si můžete poslechnout i nový Šťastný podcast, ve kterém se na témata tohoto dílu (a nejen na ně) podíváme ještě podrobněji.

V týdnu vás Václav Dolejší vezme na Křižovatku Anděl, kde se ptá lidí na aktuální problémy, které nás trápí. Každou sobotu pak čtěte Šťastné slovo, pravidelnou zábavnou glosu Jindřicha Šídla. A nezapomeňte nás také sledovat na našem facebooku, twitteruinstagramu, kde najdete ještě víc ze Šťastného pondělí.

Reklama

Doporučované