Hlavní obsah
Zdravotnictví padá do díry. Ať mohou platit i pacienti, radí ekonomové
Proč číst Draghiho zprávu. Ukazuje, jak moc Česku i Evropě ujíždí vlak
Klíčové bude, jak zareaguje Írán, říká Kalhousová k dění na Blízkém východě
Čína změnila směr a akcie rostou. Odborníci ale pochybují o délce optimismu
Prezident odkýval konec Bartoše. I Piráti odhlasovali: Končíme
Přiveďte je domů, je jedno jak. Izraelci stále demonstrují za rukojmí
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: