Hlavní obsah
Klíčové bude, jak zareaguje Írán, říká Kalhousová k dění na Blízkém východě
Zdravotnictví padá do díry. Ať mohou platit i pacienti, radí ekonomové
Izrael ostřeluje hranici i cíle u Bejrútu, libanonská armáda se stáhla
Prezident odkýval konec Bartoše. I Piráti odhlasovali: Končíme
Proč číst Draghiho zprávu. Ukazuje, jak moc Česku i Evropě ujíždí vlak
Čína změnila směr a akcie rostou. Odborníci ale pochybují o délce optimismu
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: