Hlavní obsah
Barák pryč, ale jsme živí, těší otce tří dětí, který přišel skoro o všechno
Češi opět začínají utrácet za kvalitní potraviny, hlásí Coop
Šlachta chce řešit CHKO Soutok, od kritika ekoprojektu dostal 100 tisíc
Obrovské zásoby raket i zkušenosti. Čemu Izrael čelí ve válce s Hizballáhem
NATO má nového šéfa. Povede ho někdejší „Trumpův našeptávač“
Obří družstvo se brání nájezdům miliardáře, povolalo právní esa
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: