Hlavní obsah
Stanjura má v rozpočtu další díru, naplánoval až moc peněz z povolenek
Do důchodu v 67 letech: ekonom hodnotí Jurečkův plán
Výborný i kvůli tlakům aktivistů stáhl návrh na jednodušší rituální porážky
Recenze: Joker už není cool. Přibyla Gaga, muzikál a vyčerpávající nuda
Jen já a roboti. Připravte se na návykovou hru na realitu
Čaroděj z Ajaxu. Slavia neměla pomalu na výplaty, ale hrála Ligu mistrů
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: