Hlavní obsah
Chemičky miliardáře Pražáka si pohoršily, daří se jen výrobě pro zbrojovky
Příští vláda nebude muset řešit Husákovy děti, říká k penzím ekonom
Stanjura má v rozpočtu další díru, naplánoval až moc peněz z povolenek
Výborný i kvůli tlakům aktivistů stáhl návrh na jednodušší rituální porážky
Recenze: Joker už není cool. Přibyla Gaga, muzikál a vyčerpávající nuda
Čaroděj z Ajaxu. Slavia neměla pomalu na výplaty, ale hrála Ligu mistrů
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: