Hlavní obsah
„Takovou ztrátu úspor Čechů už ČNB nedopustí. Za to ručím,“ říká guvernér
Nakreslili mi na záda terč, říká stíhaný detektiv. Teď ho prý chce zabít ruská FSB
Zuří válka čipů. Zatím vyhrává Nvidia, ale bojuje o každé procento
Třetina obecních škol se má sloučit nebo zanikne
Problém Kamaly Harrisové: rebelie černošských mladíků
Evropští oceláři bojují o přežití. Situace v hutích je zoufalá, tvrdí
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: