Hlavní obsah
Guvernér Michl: Nastanou-li dva faktory, můžeme pokles sazeb i zastavit
Trauma války ve Vietnamu trvá. Američané po sobě nechali děti i otrávenou půdu
Klíčový zákon Pirátů je po odchodu z vlády v ohrožení
Tady vraždil Hamás. Místo, kde si dnes lidé připomínají nový holokaust
Dobrovský & Šídlo: Skončila jedna éra. Může se vládní koalice zachránit?
Bob Dylan v Praze ukázal, jak hledat Boha po hotelových pokojích
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata:
Postranní panel
Doporučované
Hlavní zprávy
Online