Hlavní obsah
„Člověku je 70 a na kopci na ně pořád čekám.“ Tato škola ví, jak rozhýbat děti
Guvernér Michl: Nastanou-li dva faktory, můžeme pokles sazeb i zastavit
Spasitel nepomůže, zaznělo na sjezdu SOCDEM. Zvolili si Maláčovou
Lidi po povodních čeká zima ve zničených domech, varuje humanitární pracovník
Trauma války ve Vietnamu trvá. Američané po sobě nechali děti i otrávenou půdu
První týden senátora Šlachty: „Mám na ně nabito“
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: