Hlavní obsah
Dobře prodaná jablka. Jak poslanec a exhejtman vydělali na plánované silnici
M jako miláček. Proč mají investoři rádi Monetu
VZP chce po spravedlnosti zaplatit za chyby obviněného exekutora
Selhali jsme. Čím dál víc dětí má kvůli obezitě zničené zdraví, říká lékař
„U toho nebudu sedět.“ Hejtman Červíček se do vedení kraje s ANO nezapojí
Fotky: Tisíce ledovců v pohoří Ťan-šan rychle mizí
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: