Hlavní obsah
Banky mají výbornou marži. Guvernér Michl vysvětluje drahé hypotéky
Jako po zemětřesení. Zničených budov je v Gaze víc, než kolik domů má Praha
BIS ho nasadila na kauzu Vrbětice. Teď ho podezírají, že je ruský agent
Řetězce chtějí expandovat. Ředitel fondu Realia Group v tom vidí šanci
Dům jim strhla povodeň. Na stejném místě ho už znova postavit nesmí
„Ficovi se už nedaří tišit konflikty v koalici,“ říká politoložka
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: