Hlavní obsah
Vyrábíme, konzumujeme, vyvážíme. Ekonomové věří na konec zlých časů
Propad končí, ale nejistota trvá. Na co půjdou peníze ve školství?
Nechtěl být spolupachatelem ruského zla. Opozičník Dadin padl u Charkova
EU a Čína rozjíždí obchodní válku: Peking přišel s odvetou za elektroauta
Policisté obvinili z korupce bývalého náměstka hejtmana
Nonstop autobusové pruhy měly zrychlit MHD. Místo toho má až 40 minut zpoždění
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: