Hlavní obsah
Propad končí, ale nejistota trvá. Na co půjdou peníze ve školství?
Vyrábíme, konzumujeme, vyvážíme. Ekonomové věří na konec zlých časů
Na Floridu se řítí hurikánové „monstrum“, hladinu moře zvedne o několik metrů
EU a Čína rozjíždí obchodní válku: Peking přišel s odvetou za elektroauta
Policisté obvinili z korupce bývalého náměstka hejtmana
Nonstop autobusové pruhy měly zrychlit MHD. Místo toho má až 40 minut zpoždění
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: