Hlavní obsah
Nevím, odkud pramení jejich optimismus, říká průmyslník o Fialovi se Stanjurou
Přeběhlík, neúcta ke členům strany. Sázka na Lipavského rozčiluje část ODS
Já nebudu kopat dálnici, říká Šlachta po zvolení do Senátu
Slovenská prokuratura „jde“ po reportérce Seznam Zpráv. Kvůli článkům o sektách
Nejnebezpečnější éra v historii Izraele dramaticky mění celou zemi
O český dron by mohly mít zájem všechny státy NATO, říká majitel Isolit-Bravo
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: