Hlavní obsah
Starostům dochází trpělivost se Skopečkem. Radši půjdeme do opozice, hrozí
Banky mají výbornou marži. Guvernér Michl vysvětluje drahé hypotéky
Jako po zemětřesení. Data ukazují, jak rok války zničil Gazu
BIS ho nasadila na kauzu Vrbětice. Teď ho podezírají, že je ruský agent
Řetězce chtějí expandovat. Ředitel fondu Realia Group v tom vidí šanci
Dům jim strhla povodeň. Na stejném místě ho už znova postavit nesmí
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: