Hlavní obsah
Něco tu nesedí. Hotový výrobek z Číny stojí méně než materiál, říká průmyslník
Vlevo dole: Rok do voleb. Jaký bude Babiš premiér?
Zprávy z bojiště: Rusko utrácí ve velkém techniku, muže i peníze na nábor
Slovenská prokuratura „jde“ po reportérce Seznam Zpráv. Kvůli článkům o sektách
Nejnebezpečnější éra v historii Izraele dramaticky mění celou zemi
Přeběhlík, neúcta ke členům strany. Sázka na Lipavského rozčiluje část ODS
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: