Hlavní obsah
Sezona covidu přišla dřív. Nemocnice omezují návštěvy a vyhrazují lůžka
Rok do voleb: Fiala je v ODS silnější, než se zvenku zdá
Velké plány pro Zbrojovku: tréninkové centrum i dvojnásobný rozpočet
Rozumí lidské krutosti i křehkosti. Nobelovu cenu za literaturu má Han Kang
Soud po 75 letech očistil faráře Josefa Toufara
Brutalita vražd zaskočila Turecko. Ženy se pod vládou AKP necítí bezpečně
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: