Hlavní obsah
Ukrajina vydala zatykač na guru Danilova ukrytého na Slovensku
Blamáž elektronického zdravotnictví: Česko je na chvostu Evropy
Pozemek znalec ocenil na 33 milionů. Správkyně ho prodala sousedovi - za deset
Evropa střízliví z elektromobility: „A zdejším automobilkám ujíždí vlak“
Miliardy do výroby šunek. Český exportní tygr rekordně investoval
Cyril Höschl bojující s nevyléčitelnou nemocí převzal prestižní Cenu Neuron
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: