Hlavní obsah
Povodeň mu spláchla firmu. „Ukázala, kdo je tahoun, srdcař,“ hledá pozitiva
„Nemáme už ani na kadeřníka.“ Pracovníci státních zastupitelství stávkují
V kauze reportérky Seznam Zpráv vyslýchali i slovenskou novinářku
Fotky z Donbasu: Rusové postupují. Místní řeší, zda zůstat, nebo odejít
Nobelovky jsou zase cool. I když nevyhrál Houellebecq ani Murakami
Český Unicorn expanduje mimo Evropu. Arabským zemím dodá systém za miliony
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: