Hlavní obsah
„Nenávist je jako žvýkačka ve vlasech.“ Svědectví připomínají slovenský teror
Češi rok před volbami: Mají víc peněz. Ale cítí, že je všechno zase dražší
Obžalovaný soudce podle verdiktu lhal. Soud jako důkaz uznal nahrávku
Česko už si předem hledá spojky do Bílého domu
Děti se nemusí učit cizí jazyky? To není hrozba, ale příležitost, věří expertka
Češi upravili radar na počasí z lodi a teď s ním dobývají svět
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: