Hlavní obsah
Češi rok před volbami: Mají víc peněz. Ale cítí, že je všechno zase dražší
Obžalovaný soudce podle verdiktu lhal. Soud jako důkaz uznal nahrávku
Ruské drony vyhledávají i cyklisty. Cesta na trh se mění v překážkovou dráhu
České radary od Meteopressu konkurenci drtí technologií i cenou
Tománek: StarDance není zkostnatělá. Tanec je z podstaty sexistický
Povodeň mu spláchla firmu. „Ukázala, kdo je tahoun, srdcař,“ hledá pozitiva
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: