Hlavní obsah
Češi rok před volbami: Mají víc peněz. Ale cítí, že je všechno zase dražší
Obžalovaný soudce podle verdiktu lhal. Soud jako důkaz uznal nahrávku
Děti se nemusí učit cizí jazyky? To není hrozba, ale příležitost, věří expertka
Češi upravili radar na počasí z lodi a teď s ním dobývají svět
Tománek: StarDance není zkostnatělá. Tanec je z podstaty sexistický
Ruské drony vyhledávají i cyklisty. Cesta na trh se mění v překážkovou dráhu
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: