Hlavní obsah
Bolestný příběh digitalizace: Zdravotnictví mělo být elektronické před 10 lety
Pozemek znalec ocenil na 33 milionů. Správkyně ho prodala sousedovi - za deset
Evropa střízliví z elektromobility: „A zdejším automobilkám ujíždí vlak“
Mág Klopp opustil milované hřiště, startuje podivuhodnou misi v Red Bullu
Miliardy do výroby šunek. Český exportní tygr rekordně investoval
Cyril Höschl bojující s nevyléčitelnou nemocí převzal prestižní Cenu Neuron
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: