Hlavní obsah
Šéf digitalizace zdravotnictví: Expertovi v IT můžu dát 55 tisíc
Exkluzivní průzkum zmapoval, jak se doopravdy daří Čechům za Fialovy vlády
„Nenávist je jako žvýkačka ve vlasech.“ Svědectví připomínají slovenský teror
Boom končí, zájem o tepelná čerpadla se rapidně propadá
Obžalovaný soudce podle verdiktu lhal. Soud jako důkaz uznal nahrávku
Za 400 tisíc eur radar nikdo nechtěl. „Zdražili jsme na 800 a prorazili“
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: