Hlavní obsah
„Dřív měli kameny, teď pušku.“ Násilí židovských osadníků zažívají denně
Bojím se, že nám do toho starší praktici hodí vidle, říká šéf digitalizace
Tři roky s Fialovou vládou: Češi berou víc, jenže někteří o peníze přišli
Sto dní britských labouristů: „Nejhorší začátek ve vládě“
Kvíz: Jste znalci Šumavy? A poznáte populární místa podle fotografií?
Boom končí, zájem o tepelná čerpadla se rapidně propadá
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: