Hlavní obsah
Bojím se, že nám do toho starší praktici hodí vidle, říká šéf digitalizace
Sto dní britských labouristů: „Nejhorší začátek ve vládě“
Exkluzivní průzkum zmapoval, jak se doopravdy daří Čechům za Fialovy vlády
Boom končí, zájem o tepelná čerpadla se rapidně propadá
Izraelci se vracejí k tomu, čemu věřili před válkou, říká analytička
Za 400 tisíc eur radar nikdo nechtěl. „Zdražili jsme na 800 a prorazili“
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: