Hlavní obsah
Zdravotnictvím otřásá finanční i generační zlom
„Drby“, které si protiřečí. Co (ne)víme o Kimových vojácích na Ukrajině
Digitalizace stavebního řízení začne znovu. Prodraží se o stovky milionů
Případ Čecha zadrženého ve Venezuele: Stále ještě nikdo neví, co s ním je
„Zálohování PETek je jen začátek, dojde i na další výrobky,“ plánuje ministr
Policie obvinila finanční ředitelku Agrofertu kvůli kauze Čapí hnízdo
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata:
Postranní panel
Doporučované
Hlavní zprávy
Aktualizováno
Online
Aktualizováno