Hlavní obsah
Šlachta chce řešit CHKO Soutok, od kritika ekoprojektu dostal 100 tisíc
Barák pryč, ale jsme živí, těší otce tří dětí, který přišel skoro o všechno
Obří družstvo se brání nájezdům miliardáře, povolalo právní esa
Obrovské zásoby raket i zkušenosti. Čemu Izrael čelí ve válce s Hizballáhem
Co nabízejí školy, vůbec neodpovídá poptávce firem, říká poradkyně
Padající Piráti a lidovci hledají spasitele. Jenže nikdo se nechce znemožnit
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: