Hlavní obsah
„Otec digitalizace“ na pranýři. Za vším si stojím, brání se Zajíček
Policie obvinila finanční ředitelku Agrofertu kvůli kauze Čapí hnízdo
„V tomto domě už žít nebudu.“ Lidé ze zaplaveného Jeseníku chtějí pryč
Vlevo dole: Lidovci rozhodnou, jestli jsou žlutí, zelení nebo černí
Zprávy z bojiště: Rusko rychle dobývá zpět, co mu Ukrajina vzala
Investice po Česku. Ženy jsou opatrnější, muži chtějí vydělat více
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: