Hlavní obsah
Šéf praktiků: Mladému lékaři dám 40 tisíc, logicky si radši vybere nemocnici
„Zaútočí soused?“ Reportáž z okresu, který ukazuje, jak volí celá Amerika
Hektar za 90 milionů. Poslední nevykoupená parcela brzdí protipovodňovou stavbu
„Vyčůraná“ politika se lidovcům nikdy nevyplatila, říká před sjezdem Hladík
Jsou levná, ale prodraží se. Až pětina prodaných čerpadel je nelegální
Recenze: Český rozhlas ovládl psychopat. Hřebejkova komedie ničí odkaz Vln
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: