Hlavní obsah
Staví kasino na černo. Teď se chce soudit, když mu obec neschválí vjezd
Výborný vyhrál. Ale jinak, než si představoval
Je zvláštní, že o chybách v medicíně se dříve nemluvilo, říká profesor Lischke
Kolik bude stát topná sezona? Za uhlí si domácnosti připlatí, dřevo zlevnilo
Umělá inteligence změní všechny profese, míní Moravec. Doporučuje žasnout
Baník je český velkoklub. Trénovat ho je pro mě čest, říká Hapal
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: