Hlavní obsah
Kdo radí europoslancům? Turek vsadil na Itala, Farský „dědil“ po Charanzové
Podle Pirátů sundal Bartoše. Já to nezpackal, brání se „otec digitalizace“ z ODS
Policie obvinila finanční ředitelku Agrofertu kvůli kauze Čapí hnízdo
„V tomto domě už žít nebudu.“ Lidé ze zaplaveného Jeseníku chtějí pryč
Vlevo dole: Lidovci rozhodnou, jestli jsou žlutí, zelení nebo černí
Zprávy z bojiště: Rusko rychle dobývá zpět, co mu Ukrajina vzala
Fotky: Pestrost a chuť. Kuchařka šíří povědomí o rostlinných jídlech
Restauracím se snaží přilákat novou klientelu, a to prostřednictvím rostlinného jídla. Takové pokrmy si podle Hany Hrstkové mohou užít i lidé, kteří preferují maso. Přesto říká, že rostlinné stravování je v Česku spíše tabu.
Související témata: